Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Χρυσός βαθμός στο Amex για τους ρεντς

Δημοσιεύθηκε 18.10.2022
Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0: Χρυσός βαθμός στο Amex για τους ρεντς
Η Νότιγχαμ Φόρεστ δέχτηκε μεγάλη πίεση από την Μπράιτον (ειδικά στο πρώτο μέρος) όμως η άμυνά της άντεξε και το φινάλε την βρήκε να αποσπά λευκή εκτός έδρας ισοπαλία, που της επέτρεψε να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρώτο χρονικά ματς της 12ης αγωνιστικής της Premier League δεν είχε ούτε νικήτρια, ούτε γκολ. Η Μπράιτον ήταν καλύτερη από την Νότιγχαμ Φόρεστ, ειδικά στο πρώτο μέρος που είχε 12 τελικές προσπάθειες έναντι καμίας της αντιπάλου της, όμως το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες να μένουν στο στείρο 0-0 και να παίρνουν από έναν βαθμό.

Αναμφίβολα, εκείνη που έφυγε ικανοποιημένη από το Amex ήταν η ομάδα του Στιβ Κούπερ αφού κράτησε το μηδέν στην εστία της για πρώτη φορά μετά από την 2η αγωνιστική και ξέφυγε από την τελευταία θέση (έστω και με ματς περισσότερο από την Λέστερ), με το σύνολο του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να μένει χωρίς τρίποντο για τέταρτη σερί αγωνιστική (2 ισοπαλίες -2 ήττες).

ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Μαρτς, ΜακΆλιστερ, Καϊσέδο, Λαλάνα (64' Λάμπτεϊ) Γκρος (85' Ουντάβ), Τροσάρ, Γουέλμπεκ

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Χέντερσον, Γουίλιαμς, Κουκ, ΜακΚένα, Οριέ (68' Τοφόλο (86' Μπιανκόν), Γέιτς, Φρόιλερ, Μανγκαλά (61' Κουγιατέ), Λίνγκαρντ (86' Γουόραλ), Τζόνσον (86' Αβονίγι), Γκιμπς-Γουάιτ

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Κρίσταλ Πάλας - Γουλβς 22:15

19/10 21:30 Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον

19/10 21:30 Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ

19/10 21:30 Μπρέντφορντ - Τσέλσι

19/10 21:30 Νιούκαστλ - Έβερτον

19/10 22:15 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ

20/10 21:30 Φούλαμ - Άστον Βίλα

20/10 22:15 Λέστερ - Λιντς

* Η αναμέτρηση Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε ώστε οι Λονδρέζοι να δώσουν στις 20 Οκτωβρίου εξ αναβολής παιχνίδι για το Europa League απέναντι στην Αϊντχόφεν.

SPORT24

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ