«Εξοικειωθήκαμε στο ΓΣΠ, επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη – Με δέκα βίδες έπαιξε ο Βα»

Δημοσιεύθηκε 14.10.2022
«Εξοικειωθήκαμε στο ΓΣΠ, επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη – Με δέκα βίδες έπαιξε ο Βα»

Για τη νίκη επί της Αζ Άλκμααρ και όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για την χθεσινή αναμέτρηση και τη μεγάλη νίκη: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα που ήρθε με ότι καλύτερο διέθετε στις τάξεις της, προχώρησε μόλις σε δύο αλλαγές και μετά τους έβαλε και αυτούς μέσα. Εμείς είχαμε πολλούς παίκτες εκτός, που έκανε το έργο μας πιο δύσκολο. Όπως και να ήταν οι παράμετροι, το να κερδίσεις την πρωτοπόρο του Ολλανδικού πρωταθλήματος, από μόνο του λέει πολλά. Φυσικά δεν σημαίνει απολύτως τίποτα εκτός από τους τρεις βαθμούς η νίκη που πετύχαμε. Μας αφήνει να ελπίζουμε για πρόκριση. Θα πάμε στο Κόσιτσε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό που θα κριθούν πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, θα είναι διαφορετικό το ματς σε σχέση με αυτό στο ΓΣΠ, θα είμαστε πιο έτοιμοι γιατί στο ΓΣΠ ήμασταν αποδεκατισμένοι, είχαμε πολλές απουσίες και στο Κόσιτσε θα είναι διαφορετικά».

Για το ότι παίζει εκτός Λεμεσού στην Ευρώπη: «Είναι μία παράμετρος την οποία έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Χάσαμε πολλά λεφτά, χάσαμε τον παράγοντα της έδρας μας, ταλαιπωρήσαμε τον κόσμο μας, όμως έχουμε κερδίσει ένα στοιχείο που δύσκολα μπορείς να το κερδίσεις. Έχουμε εξοικειωθεί πολύ στη Λευκωσία και μας βοηθά στις εγχώριες διοργανώσεις, έχουμε πετύχει επιτυχίες και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα μέσα στο ΓΣΠ. Δεν αισθανόμαστε καθόλου φόβο, απεναντίας αισθανόμαστε πολύ οικεία ερχόμενοι κάθε φορά στο ΓΣΠ. Δύσκολα χάνουμε εκεί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο μας κέρδος».

Για το ντέρμπι με τον Άρη: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κρίνεται σε διαφορετικές λεπτομέρειες. Έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες για να ετοιμαστούμε όπως πρέπει και να παρουσιαστούμε απέναντι στον Άρη, που είναι ένας ισάξιος αντίπαλος και σύγχρονη ομάδα που είναι ανταγωνιστική».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο Ρέθιο, ο Μαυρίας, ο Πινακάς, θα δούμε κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Βα και ο Μάθιου, αντιλαμβάνεστε είναι μισή εντεκάδα. Μας χαροποίησε πολύ η χθεσινή παρουσία του Ντιγκινί, μας βοήθησε πολύ, και γενικά είδαμε παίκτες όπως ο Αρτυματάς, ο Χάμπος, ο Ρομπέρζ και άλλοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα εισιτήρια με Ντνίπρο: «600 εισιτήρια, δεν ξέρω αν θα πάρουμε περισσότερα, όμως το πρώτο μας αίτημα δεν έγινε αποδεκτό, θα προσπαθήσουμε όμως ξανά».

Για τον Μπα: «Ο Μπα έχει διαγραφεί μέχρι τον Ιανουάριο. Εκτός από τον μυϊκό τραυματισμό είχε και ένα σπάσιμο και διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό για αυτό πάρθηκε και αυτή η απόφαση».

«Επί ευκαιρίας επειδή είχαμε και το σοβαρό τραυματισμό του Βα με την Ανόρθωση, ο παίκτης είχε συντριπτικό κάταγμα στον καρπό, του τοποθετήθηκαν δέκα βίδες και συνέχισε να παίζει στο παιχνίδι. Αυτό οφείλεται στην έγκαιρη και σωστή παρέμβαση του γιατρού της ομάδας του κ. Κακαβελάκη. Για μας όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο και σημείο αναφοράς στο Κολόσσι, είναι τεράστιος επαγγελματίας και επιστήμονας που δίνει τα πάντα στο σύλλογο. Πρέπει να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ μετά από ένα δύσκολο δίμηνο με τόσες απουσίες και βοήθησε πολύ τον κ. Καταλά που και αυτός αντιμετώπισε πολλές απουσίες και πήρε αποτελέσματα».

Για το διαχωριστικό στο Τσίρειο: «Υπάρχει σύσκεψη αυτή την στιγμή με την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι στα γραφεία μας μεταφέρουν τι έγινε θα σας ενημερώσουμε».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ