Καταλά: «Μπορούμε να το κάνουμε»

Δημοσιεύθηκε 13.10.2022
Καταλά: «Μπορούμε να το κάνουμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε στην κάμερα της Cytavision ο προπονητής του Απόλλωνα Νταβίντ Καταλά πριν από την έναρξη του αγώνα με την Αλκμαάρ στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική του Conference League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρόθεση μας είναι να παίξουμε όπως την περασμένη βδομάδα, ανταγωνιστήκαμε πολύ καλά, να προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο και να πάρουμε τη σημαντική νίκη. Δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κάνουμε, πιστεύω στους παίκτες, έχουν μεγάλο κίνητρο.

Είπα ήδη στους παίκτες ότι έχουν μεγάλη ευκαιρία στην Ευρώπη να βελτιώσουν τον εαυτό τους. Να μεγαλώσουμε ως ομάδα αλλά και ο καθένας προσωπικά, οι παίκτες κι εγώ ως προπονητής. Να μάθουμε από αυτά τα παιχνίδια και να πάρουμε εμπειρίες.

Όταν προέρχεσαι από νίκη είσαι σε καλή διάθεση. Η εμφάνιση και το κίνητρο των παικτών είναι καλύτερα. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, ξέρουμε τις δυσκολίες, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ