«Η Ρεάλ έβγαλε τον Μπαπέ από το πλάνο της»

Δημοσιεύθηκε 13.10.2022
«Η Ρεάλ έβγαλε τον Μπαπέ από το πλάνο της»

Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκαθάρισε από πολύ νωρίς το σίριαλ του Κιλιάν Mπαπέ, με τον Γάλλο να παίρνει την απόφαση να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τα ρεπορτάζ ξαναφέρνουν την υπόθεση στο επίκεντρο.

Συγκεκριμένα, ο Κιλιάν Mπαπέ παρουσιάζεται δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι δεν μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει προκειμένου να τον κρατήσουν και μάλιστα φαίνεται αποφασισμένος να φύγει ακόμα και τον Ιανουάριο.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής, Πάουλο Κάμπος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις τάσεις φυγής του ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα δημοσιεύματα σταμάτησαν να μεταδίδουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Μερικά εξ αυτών επανέφεραν το θέμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην επιφάνεια, αλλά η γνωστή εκπομπή στην Ισπανία «El Chiringuito», τονίζει ότι πλέον ο Κιλιάν Mπαπέδεν είναι στα πλάνα της «Βασίλισσας», αφού πλέον η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει και ειδικότερα μετά την αρνητική απάντηση του καλοκαιριού.

sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ