Θέλει τον... Ρουσιά της

Δημοσιεύθηκε 12.10.2022
Θέλει τον... Ρουσιά της

Για να νικήσει η φετινή Ένωση, χρειάζεται τον... Ρουσιά της.

Μπορεί αυτή τη φορά ο Κύπριος επιθετικός να είχε συμπαράσταση στο σκοράρισμα καθώς άλλοι τρεις συμπαίκτες του βρήκαν δίχτυα στον αγώνα κυπέλλου με την Ολυμπιάς, όμως συνεχίστηκε η μίνι... παράδοση, να κερδίζουν οι βυσσινί μόνο στους αγώνες στους οποίους σκοράρει ο 30χρονος φορ.

Σε επτά αγώνες (έξι πρωτάθλημα, έναν κύπελλο) ο Ρουσιάς σκόραρε με ΑΕΛ, Νέα Σαλαμίνα και Ολυμπιάς, με την Ένωση να κερδίζει και στα τρία παιχνίδια.

Αντιθέτως, στους τέσσερις αγώνες στους οποίους δεν σκόραρε (Απόλλωνα, Δόξα, Ομόνοια, Πάφο), οι Παραλιμνίτες δέχθηκαν ισάριθμες ήττες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ