Σπανούλης: «Οι περισσότεροι φοβούνται ότι θα γίνουν μοιραίοι»

Δημοσιεύθηκε 11.10.2022
Σπανούλης: «Οι περισσότεροι φοβούνται ότι θα γίνουν μοιραίοι»

Η ρούκι σεζόν του Βασίλη Σπανούλη στους πάγκους έχει ήδη ξεκινήσει. Νίκη στο ντεμπούτο του στο Basketball Champions League, νίκη στο ντεμπούτο του στη Basket League, ο Kill-Bill απολαμβάνει τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά του, με την FIBA να δημοσιεύει την Τρίτη (11/10) ένα καταπληκτικό video που δημιούργησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν το Περιστέρι έβαζε τις βάσεις του στο Καρπενήσι.

"Αγαπώ παθολογικά το μπάσκετ, έτσι γεννήθηκα. Μου ταιριάζει στον χαρακτήρα μου να είμαι μέσα στο γήπεδο, μου αρέσει η ευθύνη και η πίεση, το να βάζω νέους στόχους στη ζωή μου" εξήγησε μεταξύ άλλων ο Σπανούλης και πρόσθεσε: "Αν είναι να κάνω κάτι, θα το κάνω καλά. Πηγαίνω βήμα-βήμα, έχω μικρούς στόχους. Θέλω το Περιστέρι να είναι ομάδα με κεφαλαία γράμματα. Εκτιμώ τους παίκτες που έχουν χαρακτήρα και είναι νικητές. Το τελευταίο σουτ δεν μου λέει πολλά, γιατί υπάρχουν και 39μιση λεπτά πριν. Είναι χαρακτήρας, προπόνηση και λίγη τύχη. Ένα σουτ μπορεί να μπει, ένα όχι. Δεν πρέπει να φοβάσαι την ευθύνη, πολλοί δεν αντέχουν το βάρος, φοβούνται το κακό, ότι θα είναι μοιραίοι".

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ