Οι Κοσοβάροι κατάλαβαν, εμείς αππωθήκαμε!

Δημοσιεύθηκε 2.10.2022
Οι Κοσοβάροι κατάλαβαν, εμείς αππωθήκαμε!

Κερδίσαμε την Ελλάδα κι άρχισαν οι κραυγές. «Να πάμε στο Κόσοβο, να τους ξεσκίσουμε, να τελειώνουμε…». Πήγαμε αλλά δεν τους ξεσκίσαμε, έγινε το αντίθετο, μας έριξαν μια πεντάρα κι επιστρέψαμε. Μάλλον μας λυπήθηκαν!

Τι να κάνουμε, this is Cyprus, φίλοι μου. Ένας 35άρης Ρομπέρζ δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη. Τούτη η εθνική θέλει πολλά χελιδόνια για να αλλάξει και να φύγουν τα μαύρα σύννεφα.

Πώς τα κατάφεραν οι Κοσοβάροι; Μα είναι πολύ απλό, στο ποδόσφαιρό τους ένιωσαν τη φτώχεια και κατάλαβαν, ενώ εμείς οι νεόπλουτοι μετά τους Κύπριους αππωμένους παράγοντες, ανακαλύψαμε και τους επενδυτές…

Εθνική, λοιπόν, θα δυσκολευτούμε να φτιάξουμε, εκτός κι αν φέρουμε κι εδώ επενδυτή… καλημέρα και πάλι Γιώργη Κούμα!

ΔΗΜ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ