ΑΠΟΕΛ: Ιδιαίτερα ελκυστικό ρόστερ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 3.9.2022
ΑΠΟΕΛ: Ιδιαίτερα ελκυστικό ρόστερ

Οι καλοκαιρινές μεταγραφές του ΑΠΟΕΛ, 17 στο σύνολό τους, ολοκληρώθηκαν και είναι ιδιαίτερα ελκυστικές, τουλάχιστον όσον αφορά τα ονόματα. Φυσικά, τόσο πόσο θα βοηθήσουν, θα το δούμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Χθες στον Αρχάγγελο αφίχθη και ο τελευταίος των 17, ο Τάσος Δώνης, ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για αγώνες όσο πιο νωρίς γίνεται. Ο Ελλαδίτης επιθετικός ξεναγήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη και πήρε και τη φανέλα με το Νο99 στην πλάτη.

Απλά για… υπενθύμιση, παίκτες του ΑΠΟΕΛ αποτέλεσαν τη φετινή σεζόν οι Ανδρέας Χριστοδούλου, Μάριος Ηλία, Μπέλετς, Σούσιτς, Ντουμπραβάνου, Σαρφό (ουσιαστικά αποκτήθηκε το καλοκαίρι), Κρέσπο, Ντβάλι, Φεράρι, Μούγιανιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνιες, Μαρκίνιος, Μορέιρα, Μπλουμ και Δώνης.

Τόσο ο Δώνης όσο και άλλοι παίκτες αναμένεται ότι θα πάνε αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έστω κι αν δεν βρίσκονται στην αποστολή, για να πάρουν μια ιδέα για τον βαθμό δυσκολίας που έχουν οι εκτός έδρας αγώνες, ιδιαίτερα με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με τον ΑΠΟΕΛ.

Με βάση τα όσα είδε στη χθεσινή προπόνηση, ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να αποφασίσει σήμερα για την αποστολή των παικτών που θα είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βασικά η αποστολή και στο βάθος η ενδεκάδα, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό στο πόσο έτοιμοι είναι οι Σαρφό - Κοσταντίνοφ. Αν μπορούν, τότε θα ξεκινήσουν, αλλιώς θα έχουμε διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Πιο αναλυτικά: Στην άμυνα αναμένεται να έχουμε επιστροφή του Τσεπάκ που ξεκουράστηκε στον αγώνα με την Πάφο. Κάτω από την εστία θα είναι ο Μπέλετς, ενώ αριστερά η θέση παίζεται μεταξύ Φεράρι και Γουίλερ. Κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Καρώ - Κρέσπο, καθώς ο Ντβάλι υπέστη θλάση στην πρεμιέρα. Στη μεσαία γραμμή έχουμε σίγουρο τον Βιγιαφάνες και από εκεί και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από την παρουσία ή όχι των Σαρφό - Κοσταντίνοφ. Έτοιμοι είναι οι Ντάλσιο, Νταουσβίλι και Σατσιάς. Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει στο αρχικό σχήμα ανασταλτικός μέσος.

Στην επιθετική γραμμή υπάρχει πληθώρα παικτών, με τους Μαρκίνιος, Εντονγκαλά και Μαγκλίτσα να είναι οι πιθανότεροι για να ξεκινήσουν. Στον πάγκο θα είναι πολύ ικανοί παίκτες που όταν κληθούν, μπορούν να δώσουν δυναμική στην ομάδα τους (Μπλουμ, Κβιλιτάια, Εφραίμ, Θεοδώρου, Ηλία).

Λίγοι οι τυχεροί

Τα 850 εισιτήρια που είχε ο ΑΠΟΕΛ στη διάθεσή του αποτέλεσαν θέμα συζήτησης μεταξύ των οπαδών. Όλοι ήθελαν να έχουν ένα στην κατοχή τους, όμως αυτό δεν γινόταν, γι' αυτό οι χιλιάδες των φίλων του ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αρκεστούν στα διάφορα ποδοσφαιρικά στέκια όπου συχνάζουν για να παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ