ΕΝΠ: Κρατούν την εμφάνιση και ξανά στο Τσίρειο

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.9.2022
ΕΝΠ: Κρατούν την εμφάνιση και ξανά στο Τσίρειο

Στο Παραλίμνι είναι πυρ και μανία με την διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα. Οι Παραλιμνίτες είναι έξαλλοι με την διαιτησία. Τα παράπονα ασφαλώς και εστιάζονται κυρίως στο ακυρωθέν γκολ που πέτυχε ο Ρουσιάς. Ένα ακυρωθέν γκολ που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών. Να σημειωθεί πάντως πως ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνος Φάνος δήλωσε πως δεν έχει εικόνα για το ακυρωθέν γκολ.

Κρατούν την εμφάνιση

Εκτός από τις φωνές για την διαιτησία οι βυσσινί κρατούν την καλή έμφαση και την μεγάλη προσπάθεια. Η ομάδα του Παραλιμνίου μπορεί να ξεκίνησε με το αριστερό το πρωτάθλημα, όμως γενικά έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για την συνέχεια. Ο Μαρίνος Σατσιάς παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το πρώτο δείγμα ήταν καλό.

Λόπεζ και Γιεβρέμοβιτς

Από την πρεμιέρα απουσίασαν λόγω τραυματισμού ο Ισπανός μέσος Φερμάν Λόπεζ και ο Σέρβος αμυντικός Μάρκο Γιεβρέμοβιτς. Δύο ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί για τον Μαρίνο Σατσιά.

Θέλει αμυντικό

Ο Μαρίνος Σατσιάς στις δηλώσεις του ανάφερε μεταξύ άλλων ότι θέλει αμυντικό. Ο Κύπριος τεχνικός είδε κενά στα μετόπισθεν και θέλει να ενισχύσει περισσότερο την άμυνα του. Στο γκολ που δέχτηκε υπήρξε τραγική αμυντική συμπεριφορά.

Ξανά στο Τσίρειο

Την Κυριακή η Ένωση θα πάει ξανά στο Τσείριο αυτή την φορά για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ. Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα θα ξεκινήσει σήμερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ