Θα εφαρμοστεί ο νόμος;

Δημοσιεύθηκε 28.8.2022
Θα εφαρμοστεί ο νόμος;

Η διαφορά των τελευταίων πρωταθλημάτων με το φετινό είναι η επιστροφή των οργανωμένων οπαδών οι οποίοι απείχαν τα τελευταία χρόνια λόγω της κάρτας φιλάθλου.

Χωρίς να αποσυρθεί, οι οργανωμένοι έβαλαν νερό στο κρασί τους και αποφάσισαν να επιστρέψουν για να δώσουν από τις κερκίδες τη μεγάλη μάχη.

Κερδισμένες από την επιστροφή αναμένεται να είναι οι μεγάλες ομάδες που διαθέτουν οργανωμένους. Ελπίζω χαμένο να μην είναι το ποδόσφαιρό μας.

Η ερώτηση που τίθεται είναι η ακόλουθη: Θα εφαρμοστεί ο νόμος για τη βία ή θα μείνουμε και πάλι στα λόγια;

ΚΟΠΙΣ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ