Προπονείται και «πετάει» με αισιοδοξία

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗ Δημοσιεύθηκε 16.8.2022
Προπονείται και «πετάει» με αισιοδοξία

Ετοιμάζεται για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος η Ομόνοια. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Γάνδη, στο Βέλγιο την Πέμπτη με την πτήση τους να είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη.

Το «τριφύλλι» παρά την απογοήτευση από τις τελευταίες εμφανίσεις πάει στο Βέγιο με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να ελπίζει σε πρόκριση στο τστον επαναληπτικό (25/8).

Οι ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον προπονούνται σήμερα για τελευταία φορά στην Κύπρο με τον Βορειοϊρλανδό να κατασταλάζει στην βασική του ενδεκάδα. Αύριο είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στην «Ghelamco Arena», εκεί όπου οι τριφυλλοφόροι θα ριχτούν στην μάχη της Ευρώπης.

Δεν υπολογίζονται οι Κούσουλος, Ζαχαρίου, ενώ αμφίβολος είναι και ο Λοΐζου ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και έχασε το παιχνίδι του Σούπερ Καπ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ