Άρεσε και κέρδισε το «τριφύλλι»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 26.7.2022
Άρεσε και κέρδισε το «τριφύλλι»

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό της Ομόνοιας στη Πολωνία αφού οι πράσινοι κέρδισαν τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 2-0.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μάταβζ μετά από ωραίο πλασέ έπειτα από ωραία κάθετη του Παπουλή στον Σλοβένο φορ.

Η Ομόνοια πέτυχε το 2-0 μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κακουλλή, το οποίο κέρδισε ο ίδιος ο επιθετικός των πρασίνων.

Οι αρχική ενδεκάδα των πρασίνων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Ψάλτης, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μιξ, Μπασιρού, Σάββα, Ζευκής, Παπουλής, Μάταβζ.

Στον πάγκο: Παναγή, Κυριακίδης, Ουζόχο, Μάθιους, Μίλετιτς, Λανγκ, Βενιζέλου, Κυριακίδης, Κούσουλος, Ασημένος, Χαραλάμπους, Χρίστου, Ζαχαρίου, Μπρούνο, Λοΐζου, Μπάρκερ, Κακουλλής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ