Ισλανδία και Ν. Φερόε κάνουν... πάρτι στα φετινά προκριματικά!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 25.7.2022
Ισλανδία και Ν. Φερόε κάνουν... πάρτι στα φετινά προκριματικά!
Με... ενάμιση προκριματικό γύρο να έχει ολοκληρωθεί στην Ευρώπη, οι ομάδες από χώρες όπως η Ισλανδία και τα Νησιά Φερόε έχουν μαζέψει μπόλικες νίκες.

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη σεζόν 2022/23 βρίσκονται σε πρώιμο, ακόμα, στάδιο, με ομάδες από τις χώρες εκτός πεντάδας της βαθμολογίας της UEFA να έχουν μπει στη μάχη των προκριματικών.

Με τον προκαταρκτικό γύρο του Champions League, τον 1ο και τον... μισό 2ο σε Champions και Conference να έχουν ολοκληρωθεί, σύλλογοι από χώρες χαμηλής δυναμικότητας έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, με τη λίστα σε νίκες να περιλαμβάνει ιδιαίτερα ονόματα στην κορυφή.

Συγκεκριμένα, Ισλανδία, Ν. Φερόε και Σλοβακία μοιράζονται την κορυφή με επτά νίκες η κάθε μία, ενώ η Πολωνία ακολουθεί με έξι.

Πέντε νίκες έχουν να επιδείξουν οι λετονικές ομάδες, ενώ Βοσνία, Βουλγαρία, Φινλανδία, Μάλτα και Σλοβενία έχουν από τέσσερις.

Ενδεικτικά, οι Ισλανδοί έχουν ήδη καταφέρει να συγκεντρώσουν 2.500 βαθμούς (!), οι Σλοβάκοι 2.000 και τα Φερόε 1.625...

Πηγή: sport-fm.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ