Αυτά που δεν ικανοποίησαν τον Όλτρα και «50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»

Δημοσιεύθηκε 19.7.2022
Αυτά που δεν ικανοποίησαν τον Όλτρα και «50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης»
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ...

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε μετά την ισοπαλία με τη Μίντιλαντ, ο Όλτρα, ο οποίος αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας αλλά και στις πιθανότητες πρόκρισης.

Αναλυτικά: «Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δεν είμαι ικανοποιημένος με την εικόνα του πρώτου μέρους, δεν κρατήσαμε μπάλα, δεν κάναμε το παιχνίδι μας, προσπαθήσαμε με βαθιές μπαλιές να επιτεθούμε, αμυνόμασταν πολύ. Στο δεύτερο μέρος αυτό άλλαξε. Κρατήσαμε τη μπάλα, βγήκαμε στην επίθεση και είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι οι ίδιες, στο 50-50. Αυτό που τους είπα, είναι να έχουμε μια ομάδα γενναία, να βγαίνουμε σωστά στην επίθεση, να κρατάμε τη μπάλα. Να αλλάξουμε το παιχνίδι μας στο δεύτερο μέρος, αυτό τους είπα. Νιώθαμε πως μπορούσαμε να κερδίσουμε και αυτό θέλαμε να μεταδώσουμε στους παίχτες. Ήταν φανταστική η υποστήριξη από τον κόσμο. Η πρόκριση θα παιχτεί σε 180 λεπτά, σήμερα παίχτηκαν τα 90. Θέλουμε τον κόσμο, στον παλμό και τον ενθουσιασμό για να πάρουμε την πρόκριση».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ