ΠτΔ Αναστασιάδης: «Μας κάνατε όλους περήφανους. Και εις ανώτερα!»

Δημοσιεύθηκε 3.7.2022
ΠτΔ Αναστασιάδης: «Μας κάνατε όλους περήφανους. Και εις ανώτερα!»

Με ανάρτησή του στα social media ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστιάδης συγχαίρει την Εθνική Γυναικών, η οποία έκανε το 4/4 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA και πήρε το χρυσό.

«Συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών Καλαθόσφαιρας Κύπρου, που απόψε μας έκανε όλους περήφανους, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών Μικρών Χωρών της FIBA. Και εις ανώτερα!» έγραψε ο ΠτΔ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ