Ξεκαθαρίζει για ΑΠΟΕΛ και Μαντούκα ο Σάσα!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
Ξεκαθαρίζει για ΑΠΟΕΛ και Μαντούκα ο Σάσα!

Βάζει τέλος στα σενάρια για την φημολογούμενη συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ ο Σάσα. Ο τέως μέσος του Άρη Θεσσαλονίκης, τονίζει πως δεν θα μετεγγαφεί στους γαλαζοκίτρινους για οικογενειακούς λόγους.


Αναλυτικά: «Καλησπέρα παιδιά. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι σήμερα! Καταρχάς είμαι χαρούμενος και με τιμά που έλαβα πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ. Πήρα την απόφαση να μην πάω, βασισμένη 100% σε οικογενειακούς λόγους. Είχα μια πολύ θετική συζήτηση με τον Γκουστάβο Μαντούκα ως παλιός μου φίλος και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν έχει να κάνει καθόλου με την απόφαση. Βασικά, αντιθέτως, πάντα λέει πολύ καλά πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ και ήταν ενθουσιασμένος με την ιδέα να φορέσω τη φανέλα της ομάδας. Δεν ξέρω από που βγήκε αυτή η πληροφορία αλλά μπορώ να πω ότι δεν είναι αλήθεια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ