Αυτούς που ψάχνει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
Αυτούς που ψάχνει ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ

Το μεταγραφικό πλάνο στον πρωταθλητή Απόλλωνα περιλαμβάνει την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Βασικά ψάχνουν παίκτη «box to box», προφανώς αυτόν τον παίκτη σκιαγράφησε στη συνέντευξή του στο ΚΥΠΕ ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ κι όχι τον Γάλλο χαφ Ελ Χατζί Μπα, που ανακοινώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Για τον κατάλογο Α’ κοιτάζουν για σέντερ μπακ και για κεντρικό επιθετικό. Για το δεξί άκρο της άμυνας, επίσης… ψάχνουν έμπειρο παίκτη κι όχι καταλόγου Β’. Επειδή γίνεται συνεχώς λόγος για τους Τζουμ, Αυλωνίτη, Νάγιοκ και Ντένιτς, ότι λογίζονται στον κατάλογο Α΄ της νέας σεζόν, τους εν λόγω παίκτες, αν και έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, αποκλείεται να τους δούμε να αγωνίζονται στην πρεμιέρα της Ευρώπης (αν μέχρι τότε δεν αποδεσμευτούν). Ακόμα κι αν… κάθονται στη Λεμεσό, θα θεωρούνται «ξένο σώμα» από την υπόλοιπη ομάδα. Επίσημα δεν πρόκειται να βγουν να πουν κάτι τέτοιο, για ευνόητους (νομικούς) λόγους.


Βρήκε νέα στέγη ο Μολινάρι


Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για βρει νέα δουλειά ο εκ των βοηθών του Τσόρνιγκερ, Μπενιαμίνο Μολινάρι. Από χθες ο 42χρονος Ιταλός είναι βοηθός προπονητής στη γερμανική Σάλκε. Στο μεταξύ, εδώ και μερικά 24ωρα ο Τσόρνιγκερ επέστρεψε στη Λεμεσό. Ο προπονητής των πρωταθλητών έχει συνεργασία με την ομάδα του για τον σχεδιασμό του προγράμματος προετοιμασίας. Είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο Κίρζη και τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή για τη συνέχιση του προγραμματισμού. Με στόχο φυσικά να χτιστεί μια πιο δυνατή ομάδα που θα αντέξει στα πολύ περισσότερα παιχνίδια που θα δώσει, σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Εννοείται ότι θα χρειαστεί και πιο… γεμάτο ρόστερ ποδοσφαιριστών.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ