Γιατί αιφνιδίασε η Ομόνοια με Μίλετιτς

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 28.6.2022
Γιατί αιφνιδίασε η Ομόνοια με Μίλετιτς
Fudbal Super League Season 2019-2020 Partizan v Napredak Nemanja Miletic injury povreda Beograd, 04.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Η αλήθεια είναι πως η θέση κεντρικού αμυντικού δεν ήταν προτεραιότητα στην Ομόνοια, παρόλο που είχε αποχωρήσει ο Χούμποτσαν. Αυτό το συμπέρασμα προέκυψε από τα όσα είχε αναφέρει ο Νιλ Λένον σε μία συνέντευξή του πριν ένα περίπου 20ήμερο, κατά την οποία δεν είχε βάλει ψηλά στη λίστα απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Όμως χθες οι πράσινοι έβαλαν στο οπλοστάσιό τους τον Σέρβο Νεμάνιαν Μίλετιτς για τα επόμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για 31χρονο αμυντικό που μπορεί να παίξει και στα δεξιά της άμυνας. Την περσινή περίοδο απασχόλησε τον Απόλλωνα. Έναν χρόνο αργότερα έρχεται στο νησί μας για να φορέσει τα πράσινα και αποτελεί το τρίτο νέο μέλος των τριφυλλοφόρων σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Είχαν προηγηθεί οι Μπρούνο Φελίπε (ακραίος επιθετικός) και Άνταμ Μάθιους (δεξί μπακ).


Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μίλετιτς αγωνιζόταν στην Παρτιζάν Βελιγραδίου. Είχε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και εφτά στο Conference League, ενώ αγωνίστηκε και σε πέντε αγώνες κυπέλλου. Στα πλείστα εξ αυτών παιχνίδια ήταν βασικός. Στην Παρτίζαν θήτευσε και για μία τριετία (2017-20), προτού αποχωρήσει και πάει για έναν χρόνο στη Σαουδική Αραβία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σλόγκα Κραλιέβο (2010) όπου έπαιξε για μία τετραετία, ακολούθησε η θητεία του στην Μπόρατς (2014-16), ενώ μετά πήγε στη Βέστερλο Βελγίου.


Με άκρα μυστικότητα


Είναι πάντως άλλη μία προσθήκη που δεν είδε καθόλου το φως της δημοσιότητας προηγουμένως, με τους ιθύνοντες του προγραμματισμού να δουλεύουν με άκρα μυστικότητα και για τις υπόλοιπες προσθήκες. Παρόλο που σε μία εβδομάδα θα αρχίσει η προετοιμασία, δεν υπάρχει βιασύνη, μιας και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι (πλέι οφ του Europa League) θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου.


Θα ήταν όμως καλό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να ήταν κατά ένα 90% συμπληρωμένο το ρόστερ. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, θα αποκτηθεί αριστερό μπακ, δύο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά για το κέντρο, επιθετικός και ίσως και ακόμη ένας ακραίος επιθετικός. Τέλος Ιουνίου ολοκληρώνονται και αρκετά συμβόλαια και ίσως είναι ένας σοβαρός λόγος που δεν υπάρχει βιασύνη, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες περιπτώσεις να είναι «κλειστές» αλλά να απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ