Τέλος στα σενάρια για Βαλακάρι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.6.2022
Τέλος στα σενάρια για Βαλακάρι

Φημολογία ήταν και πάει για τον Βαλακάρι. Προ ημερών, ξένα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για πρόταση της Ράκοβ στην Πάφο, για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.


Γρήγορα όμως τα όποια σενάρια έλαβαν τέλος, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας διέψευσε τα δημοσιεύματα. «Αυτά που ακούγονται για τον Βαλακάρι είναι φήμες που διαδίδονται από τους μάνατζερ», ανέφερε σε δηλώσεις ο Wojciech Cygan.

Υπενθυμίζουμε πως οι εν λόγω πληροφορίες έκανα λόγο για πρόταση ύψους 500.000 ευρώ, συν 250.000 ευρώ μπόνους.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ