ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παίρνει μορφή και... αρέσει το νέο γήπεδο Λεμεσού

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.6.2022
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Παίρνει μορφή και... αρέσει το νέο γήπεδο Λεμεσού

Nέες φωτογραφίες από την εξέλιξη των έργων στο νέο γήπεδο Λεμεσού δημοσιεύτηκαν σήμερα (17/6).


Ο συνάδελφος Μάριος Αταλιώτης δημοσίευσε σημερινές φωτογραφίες από το γήπεδο το οποίο σιγά-σιγά παίρνει τη μορφή του και φαίνεται πως θα είναι εντυπωσιακό.


Βεβαίως, το καλό πράγμα... αργεί να έρθει και λόγω των καθυστηρήσεων το γήπεδο θα παραδοθεί σε Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη -στην καλύτερη περίπτωση- τον Οκτώβριο, και όχι τον Αύγουστο όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.


Όσα έγραψε ο Αταλιώτης:


«Τα έργα προχωρούν, έστω και αν στο τέλος θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση. Ο φωτεινός πίνακας είναι ήδη στη θέση του, οι καρέκλες τοποθετούνται κατά εκατοντάδες καθημερινά (ήδη καλύφθηκε όλο το νότιο πέταλο και η μισή ανατολική εξέδρα) ενώ ήρθε και η περίφημη άμμος από την Αίγυπτο, απλώθηκε στον αγωνιστικό χώρο πάνω από τα χαλίκια και την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η σπορά. Λίγη υπομονή από όλους και θα μεταφερθούμε εκεί».


Και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε:


[gallery type="rectangular" td_select_gallery_slide="slide" ids="671193,671194,671195,671196,671197,671198,671199,671200,671201"]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ