Καταρτίστηκε το πλάνο προετοιμασίας – Τα βλέμματα σε προσθήκες, Σέχου και Κούσουλο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 16.6.2022
Καταρτίστηκε το πλάνο προετοιμασίας – Τα βλέμματα σε προσθήκες, Σέχου και Κούσουλο

Αρχίζει να κλείνει τα κεφάλαια που βρίσκονται ενώπιον της η διοίκηση της Ομόνοιας, σε συνεργασία με τον Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του. Μετά την ανακοίνωση για την σύναψη συνεργασίας με τον Μπρούνο, ακολούθησε… σιωπή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως δεν δουλεύουν πυρετωδώς στο μετεγγραφικό μέτωπο.


Το τεχνικό επιτελείο των πρασίνων, παράλληλα με το ψάξιμο για τους εκλεκτούς ποδοσφαιριστές που θα καλύψουν τα κενά στο ρόστερ, φαίνεται πως διευθέτησε ήδη το πρόγραμμα προετοιμασίας. Η Ομόνοια γνωρίζει πως μέσα Αυγούστου θα αρχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ, γι’ αυτό και θα κλειδώσει σύντομα τις ημερομηνίες. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, αρχές Ιουλίου θα συναντηθούν άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» για τα εργομετρικά και τις πρώτες προπονήσεις. Έπειτα, θα μεταβούν για λίγες μέρες στο Πελέντρι και τέλος θα καταλήξουν στην Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Αυτό, αναμένεται πως θα γίνει στις 20 Ιουλίου.

Από’ κει και πέρα, το «τριφύλλι» έχει 14 ολόκληρες μέρες πριν τον έβδομο μήνα της χρονιάς, ενώ ένα ολόκληρο και κάτι πριν την αναχώρηση για την Πολωνία. Το «κεφάλαιο» προσθήκες αναμένεται πως θα πάρει… φωτιά και σύντομα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις για τις μετεγγραφές που θα προκύψουν. Η Ομόνοια θα ενισχυθεί σε όλες τις γραμμές, κυρίως όμως στη γραμμή κρούσης. Παράλληλα, τα βλέμματα του ιατρικού τιμ θα είναι αποκλειστικά στραμμένα και στον Κούσουλο που θα ακολουθήσει το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Τέλος, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα ολοκληρωθεί και η περίπτωση Σέχου. Είτε ο Νιγηριανός θα χαμηλώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις είτε η ομάδα της πρωτεύουσας θα τον αποχαιρετήσει. Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ