Δεν θέλει Κετσπάγια (πλέον) η Νέφτσι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 9.6.2022
Δεν θέλει Κετσπάγια (πλέον) η Νέφτσι

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα αποτελέσει δεδομένα παρελθόν από την Ανόρθωση, όμως αυτό δεν τον φέρνει... πιο κοντά στη Νέφτσι Μπακού.


Τα τελευταία ρεπορτάζ στο Αζερμπαϊτζάν σε σχέση με το θέμα προπονητή στην ομάδα του Μπακού δεν εμπλέκουν τον Γεωργιανό κόουτς στους υποψήφιους για την αντικατάσταση του Σαμίρ Αμπάσοφ.


Παρότι πρόσφατα γινόταν λόγος για προχωρημένες επαφές της Νέφτσι με τον Κετσπάγια, πλέον φαίνεται πως οι Αζέροι στράφηκαν σε άλλες περιπτώσεις.


Όπως σημειώνεται, αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας και η απόφαση θα παρθεί μέχρι τις 14 Ιουνίου. Πρόκειται για τους Βίκτορ Γκοντσαρένκο και Γιούρι Βέρνινταμπ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ