Πάσχα στο γήπεδο θα κάνει ο ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.4.2022
Πάσχα στο γήπεδο θα κάνει ο ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον ΠΑΟΚ το Μεγάλο Σάββατο (23/4), μετά το ρεπό που έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στους παίκτες του. Μετά το 0-0 με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, ο «Δικέφαλος» αρχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», προγραμματισμένη για την Τετάρτη του Πάσχα (27/4).


Την ίδια ώρα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια θα κάνει αγώνα δρόμου στην προσπάθεια να προλάβει το κρίσιμο ματς με τους «ερυθρόλευκους». Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον μυϊκό τραυματισμό από τον αγώνα ρεβάνς με τη Μαρσέιγ πριν από δύο εβδομάδες. Ο Βιεϊρίνια θα συνεχίσει τη θεραπευτική αγωγή τόσο σήμερα όσο και ανήμερα το Πάσχα (24/4), με τον Λουτσέσκου να ελπίζει πως από τη Δευτέρα του Πάσχα (25/4), ο Πορτογάλος θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ