Με ανατροπή η Γρανάδα - BINTEO

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.6.2020
Με ανατροπή η Γρανάδα - BINTEO

Ο Κάρλος Φερνάντεθ «πήρε στις πλάτες του» την Γρανάδα και με δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών χάρισε τη νίκη στην Γρανάδα, με 2-1, επί της Χετάφε, στο δεύτερο χρονικά ματς της 28ης αγωνιστικής της LaLiga.


Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2Χ2 στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος μετά από περίπου 3 μήνες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Την αρχή έκανε την Πέμπτη (11/06) η Σεβίλη με το 2-0 επί της Μπέτις κι ακολούθησε σήμερα η Γρανάδα με το «τρίποντο» επί των Μαδριλένων, που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τιμόρ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Η Χετάφε παρέμεινε στην 4η θέση, αλλά η Σοσιεδάδ, που παίζει την Κυριακή (14/06) με την Οσασούνα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη τέταρτη και ν΄ αποκτήσει προβάδισμα στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Η Λεβάντε σόκαρε τη Βαλένθια:

Με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας και στο 1-1 με τη Λεβάντε, συμβιβάστηκε η Βαλένθια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (97΄), ο Μελέρο με πέναλτυ χάρισε τον έναν βαθμό στη Λεβάντε σοκάροντας τους γηπεδούχους. Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική στην εξέλιξή της, με τις «νυχτερίδες» να έχουν την καλύτερη στιγμή τους στο α΄ μέρος, στο 29ο λεπτό, όταν η μπάλα από το σουτ του Σολέρ βρήκε δοκάρι. Η Λεβάντε είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 36’ και στο 40’ με τον Ροσίνα, ο οποίος όμως νικήθηκε και τις δύο φορές από τον Σίλεσεν.

Ο Σολέρ είχε ευκαιρίες να σκοράρει και στο B΄ μέρος, οι οποίες πάντως δεν στέφθηκαν από επιτυχία, ενώ στο 74’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρουτζέ. Στο 89ο λεπτό, όμως η Βαλένθια, μετά από ασφυκτική πίεση, άνοιξε το σκορ με τον Ροντρίγκο! Οι φιλοξενούμενοι, έστω και με δέκα παίκτες δεν τα παράτησαν και μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη φάση, για την οποία χρησιμοποιήθηκε το VAR, το εύστοχο πέναλτι του Μερέλο άφησε ικανοποιημένη τη Λεβάντε.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πιάσουν στην 6η θέση με 45 βαθμούς την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν στην 11η θέση με 34.

Τα αποτελέσματα:

Σεβίλη-Μπέτις 2-0
(56' πεν. Οκάμπος, 62' Φερνάντο)



Γρανάδα-Χετάφε 2-1
(70΄,79΄ Φερνάντεθ - 20΄ Τιμόρ)



Βαλένθια-Λεβάντε 1-1
(89΄ Ροντρίγκο - 97΄ πεν. Γκονθάλο Μελέρο)

Εσπανιόλ-Αλαβές 13/6
Θέλτα-Βιγιαρεάλ 13/6
Λεγανές-Βαγιαδολίδ 13/6
Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα 13/6
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης 14/6
Ρεάλ Μαδρίτης-Εϊμπαρ 14/6
Σοσιεδάδ-Οσασούνα 14/6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 27 αγώνες):
Μπαρτσελόνα 58
Ρεάλ Μαδρίτης 56
Σεβίλη 50 -28αγ.
Σοσιεδάδ 46
Χετάφε 46 -28αγ.
Ατλέτικο Μαδρίτης 45
Βαλένθια 43
Γρανάδα 41 -28αγ.
Βιγιαρεάλ 38
Αθλέτικ Μπιλμπάο 37
Οσασούνα 34
Λεβάντε 34
Μπέτις 33 -28αγ.
Αλαβές 32
Βαγιαδολίδ 29
Εϊμπαρ 27
Θέλτα 26
Μαγιόρκα 25
Λεγανές 23
Εσπανιόλ 20.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ