Με Στρίκερ στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγάρδης ο Τσιτσιπάς

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.6.2022
Με Στρίκερ στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγάρδης ο Τσιτσιπάς

Με τον Ντομινίκ Στρίκερ θα τεθεί αντιμέτωπος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά της Στουτγάρδης!


Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που κράτησε περισσότερο από 2.5 ώρες και κρίθηκε σε τρία tie break, ο 19χρονος Ελβετός επικράτησε 2-1 σετ (6-7, 7-6, 7-6) του Μαξίμ Κρέσι και τώρα θα βρεθεί στον δρόμο του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, αντιμετωπίζοντας για πρώτη φορά στην σύντομη καριέρα του παίκτη που βρίσκεται στο Top-20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Κρέσι ήταν εκείνος που πήρε το πρώτο σετ με 7-2 στο tie break, ενώ στη συνέχεια ο Στρίκερ απάντησε και έκανε την ανατροπή, επικρατώντας με 7-5 στο δεύτερο tie break και με 7-2 το τρίτο και καθοριστικότερο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ