Ήρθε και το πέμπτο φιρμάνι αποχώρησης από την Ανόρθωση

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.6.2022
Ήρθε και το πέμπτο φιρμάνι αποχώρησης από την Ανόρθωση

Επισημοποιήθηκε η είδηση ότι ο Ανδρέας Αβραάμ δεν θα συνεχίσει στην Ανόρθωση. Μετά από 99 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας της Αμμοχώστου.


Η ανακοίνωση:


«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Αβραάμ.


Η δεύτερη θητεία του ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας διήρκησε ένα χρόνο και συνολικά ο Ανδρέας φόρεσε 99 φορές τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις.


Ευχαριστούμε για όλα Ανδρέα!»

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ