Ο προβληματισμός στην Ένωση

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.6.2022
Ο προβληματισμός στην Ένωση

Όλα περιστρέφονται γύρω από το οικονομικό στην Ένωση, καθώς η νέα τάξη πραγμάτων με τους επενδυτές έχει αλλάξει άρδην το ποδοσφαιρικό σκηνικό στην Κύπρο.


Αυτό προβληματίζει τόσο τον πρόεδρο Κυριάκο Ττίκκη, όσο και τον αντιπρόεδρο Φώτη Τρίαρο, οι οποίοι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους. «Δεν μπορώ να παραμείνω μόνο με τα λόγια ότι «απλά συνέχισε και είμαστε δίπλα σου. Θέλουμε γραπτές δεσμεύσεις», ανέφερε ο διοικητικός ηγέτης των βυσσινί, ενώ διευκρίνισε πως μέχρι να εξευρεθεί διάδοχη κατάσταση θα συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα. Από την πλευρά του, ο Φώτης Τρίαρος είπε: «Δεν μας αφήνει ασυγκίνητους το θέμα των επενδυτών, έγιναν κάποιες επαφές με κάποιους, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Αύριο είναι προγραμματισμένη η εκλογική συνέλευση και εκεί θα φανεί αν θα επιμείνει στην απόφασή του ο κ. Ττίκης ή και αν θα υπάρξει άλλος ενδιαφερόμενος.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ