Καϊάφας: «Λείπει η Θύρα 9. Πήγα προχθές και δεν είχε παλμό... στεναχωριέμαι»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 31.5.2022
Καϊάφας: «Λείπει η Θύρα 9. Πήγα προχθές και δεν είχε παλμό... στεναχωριέμαι»

Για την απουσία της Θύρας 9 από την Ομόνοια και το βόρειο πέταλο του ΓΣΠ κλήθηκε να μιλήσει ο Κώστας Καϊάφας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο PRO-Show Podcast της MC Media.


Ο πρώην αρχηγός του τριφυλλιού τόνισε πως η Θύρα 9 λείπει κι έφερε παράδειγμα τον τελικό του κυπέλλου στον οποίον όπως ανέφερε δεν υπήρχε παλμός, κάτι για το οποίο εξέφρασε τη στεναχώρια του, αν και δήλωσε πεπεισμένος πως θα εμφανιστούν άλλα παιδιά που θα οργανωθούν.


Αναλυτικά όσα είπε...


Λείπει η Θύρα 9 από το βόρειο πέταλο; «Λείπει. Δυστυχώς λείπει, πρέπει να το πούμε. Προχθές που πήγα γήπεδο δεν είχε πολύ παλμό. Στεναχωριέμαι αλλά τραβήξαν τον δρόμο τους κι αυτοί, καλώς ή... δεν ξέρω πως τα σκέφτονται αλλά εντάξει».


Στην εποχή σου ήταν εντελώς διαφορετικά έτσι; «Ναι. Νομίζω ότι αν είχε παλμό... δεν είχε πολύ παλμό. Είναι κρίμα».


Ήταν και οι συνθήκες από το 5ο λεπτό με δέκα παίκτες... «Εδώ σε θέλω. Εδώ σε θέλω...»


Γιατί δεν φώναζαν κατά διαστήματα; «Κατά διαστήματα. Θέλουν οργάνωση. Να σου πω και κάτι, έφυγε η Θύρα 9, μια μεγάλη μάζα που εκδηλωνόταν και οργανωνόταν. Είναι θέμα χρόνου όμως, αν δεν τα βρουν, που φαίνεται πως δεν τα βρίσκουν, δεν ξέρω, θα εμφανιστούν άλλα παιδιά που θα οργανωθούν καλά και πρέπει να οργανωθούν».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ