Ολικό λίφτινγκ στην επίθεση της Ομόνοιας

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 30.5.2022
Ολικό λίφτινγκ στην επίθεση της Ομόνοιας

Τον περασμένο Φεβρουάριο αποχώρησε από την Ομόνοια ο Μαρίνος Τζιωνής και την περασμένη Παρασκευή είπαν αντίο οι Μάρκο Τσέποβιτς και Έρνεστ Ασάντε. Tον ίδιο δρόμο ακολούθησε σήμερα ο Ερίκ Μποτεάκ του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε, ενώ στον Ολυμπιακό Πειραιώς θα επιστρέψει ο Μάξι Λοβέρα.


Επιπρόσθετα, ο Τιμ Μάταβς, παρόλο που έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσει, αν και ο Νιλ Λένον δείχνει να τον πιστεύει. Όπως γίνεται αντιληπτό, στη μεσοεπιθετική γραμμή θα υπάρξει ολικό λίφτινγκ. Άλλωστε δεν υπάρχει επιλογή.


Με νέα πρόσωπα, λοιπόν, που θα είναι πιο κοντά στη φιλοσοφία του Βορεϊοιρλανδού προπονητή, η Ομόνοια θα γίνει σίγουρα πιο ελκυστική και αυτό θα είναι το… όπλο της για τη νέα χρονιά. Μπορεί στον τελικό κυπέλλου να μην υπήρξε επιθετικός οίστρος, όμως, υπήρχε λόγος αφού από το 5ο λεπτό οι πράσινοι έπαιζαν με δέκα παίκτες.


Στα προηγούμενα, όμως, παιχνίδια, δείγματα της φιλοσοφίας του Λένον φάνηκαν και ενθουσίασαν και τον κόσμο. Γενικά αναμένονται ανακατάξεις σε όλες τις γραμμές, αλλά οι ιθύνοντες δεν θα βιαστούν...

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ