ΑΠΟΕΛ: Τα συμβόλαια που λήγουν και η ανάγκη κατάρτισης πλάνου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 23.5.2022
ΑΠΟΕΛ: Τα συμβόλαια που λήγουν και η ανάγκη κατάρτισης πλάνου

Η επόμενη μέρα του φινάλε της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 βρίσκει τον ΑΠΟΕΛ σε πολύ άσχημη κατάσταση. Τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά, τα δεδομένα στους γαλαζοκίτρινους δεν είναι ευχάριστα καθώς η υποχώρηση της ομάδας στη 3η θέση και η παρουσία στο Κόνφερενς Λιγκ αντί στο Τσάμπιονς Λιγκ, έφερε μεγάλη απογοήτευση και νέα τάξη πραγμάτων.


Λόγω των χαμένων (κάμποσων) εκατομμυρίων, η ομάδα της πρωτεύουσας αρχίζει να δουλεύει για τη νέα σεζόν σε νέα βάση. Από το πρωί της Δευτέρας, οι συζητήσεις και οι συναντήσεις μεταξύ της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι συνεχείς, καθώς πρέπει να καταρτιστεί σύντομα το πλάνο δράσης. Πλέον, η ομάδα της πρωτεύουσας γνωρίζει και πότε αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις (21 Ιουλίου).

Αυτό που μπαίνει πλέον σε πρώτο πλάνο, στο αγωνιστικό, είναι οι προσθαφαιρέσεις. Τα συμβόλαια 10 ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται τέλος του μηνός και ο Αυγουστή με τους συνεργάτες του αξιολογούν τα δεδομένα. Σάντος και Νατέλ θα κουνήσουν μαντίλι καθώς θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν. Όχι και τόσο ξεκάθαρα είναι τα δεδομένα με τον Σαρφό, ο οποίος θέλει να παραμείνει (όπως και ο ΑΠΟΕΛ) όμως τα διαφανεί τις επόμενες μέρες τι θα προκύψει. Παρελθόν αναμένεται πως θα αποτελέσει και ο Μιντίκκης.

Από’ κει και πέρα, Μιχαήλ, Βινίσιους, Πέδρο, Σάβιτς, Λουντεμό και Ντε Βινσέντι είναι οι υπόλοιποι που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με την ομάδα της πρωτεύουσας. Κάποιοι εξ αυτών πληρώνονται… αδρά, ενώ κάποιοι δεν ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους. Η… μπάλα στο οικονομικό είναι στον Πρόδρομο Πετρίδη, ενώ στο αγωνιστικό ο Αυγουστή θα αποφασίσει με ποιους από αυτούς θα πορευτεί. Και αν…

Όσον αφορά στο οικονομικό, περισσότερο… φως θα ρίξει η 26η Μαΐου όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ