ΒΙΝΤΕΟ: Εμφανίστηκε κι έδωσε υπόσχεση στον Κολ η Φουρέιρα!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 22.5.2022
ΒΙΝΤΕΟ: Εμφανίστηκε κι έδωσε υπόσχεση στον Κολ η Φουρέιρα!

Οι εκτιμήσεις επιβεβαιώθηκαν και η Ελένη Φουρέιρα έδωσε το παρών της στη φιέστα του πρωταθλητή Απόλλωνα!


Λίγο μετά την απονομή του τροπαίου και τα πυροτεχνήματα η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε την «Καραμέλα» που έγινε... σήμα κατατεθέν των πανηγυρισμών για το πρωτάθλημα, από τον Ίσραελ Κολ!


Μάλιστα ο Αργεντινός ανέβηκε στη σκηνή με τη Φουρέιρα να του αναφέρει: «Ξέρεις ότι έγινες viral σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο;»


Ενώ, ακολούθως του υποσχέθηκε πως μόλις τελειώσει το πρόγραμμά της θα τον φωνάξει ξανά στη σκηνή για να πουν μαζί το τραγούδι!


Δείτε επίσης: 

  • BINTEO: Ξεσηκώθηκε και… η Φουρέιρα με τον Κολ να τραγουδά «Καραμέλα»

  • ΒΙΝΤΕΟ: Ποιος τη χάρη του – Πήρε φιλάκια από Φουρέιρα ο Κίρζης


Δείτε το βίντεο:

[video width="640" height="368" mp4="[migrated]/Gipedo/wp-content/uploads/2022/05/video-1653248541.mp4"][/video]

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ