Έμειναν λίγα εισιτήρια για τη φιέστα του Απόλλωνα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.5.2022
Έμειναν λίγα εισιτήρια για τη φιέστα του Απόλλωνα

Λίγα εισιτήρια για τη δυτική κερκίδα του Τσιρείου έχουν απομείνει ενόψει του αγώνα της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ, μετά τον οποίο θα γίνει και η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου από τον Απόλλωνα.


Η ανακοίνωση:


«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι έχει απομείνει μικρός αριθμός εισιτηρίων στην ανατολική κερκίδα του Τσιρείου για τον αγώνα της Κυριακής (22/05) με αντίπαλο την ΑΕΚ.


Τα ελάχιστα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online στον σύνδεσμο https://tickets.apollon.com.cy/.


Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια στη Δυτική εξέδρα έχουν εξαντληθεί.


Σε περίπτωση που εξαντληθούν τα εισιτήρια, θα ακολουθήσει επίσημη ενημέρωση το πρωί της Πέμπτης πριν λειτουργήσει το Apollon Official Store».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ