Μονάχα ο τελικός είναι στο μυαλό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 18.5.2022
Μονάχα ο τελικός είναι στο μυαλό

Όπως ήταν λογικό, ο Αντρέι Ράζριτς έδωσε ανάσες σε κάποιους παίκτες στο αδιάφορο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-1) και δοκίμασε και κάποια πράγματα εν όψει του τελικού κυπέλλου με την Ομόνοια στις 25 Μαΐου. Ο τεχνικός του Εθνικού δήλωσε ότι το 1-1 με τον Ολυμπιακό είναι δίκαιο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του μπορούσε να κερδίσει εάν απέφευγε κάποια λάθη. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ, σημείωσε πως θα γίνει διαχείριση ώστε να προστατευτούν κάποιοι ποδοσφαιριστές εν όψει του τελικού.


Δύο ήταν τα πρόσωπα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός Μάριος Ηλία που είδε δίχτυα μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν το τρίτο του γκολ στο πρωτάθλημα (δύο γκολ πέτυχε και στο κύπελλο) και έστειλε μήνυμα ετοιμότητας εν όψει του τελικού. Επίσης, σε άλλο ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας Ανδρέας Χριστοδούλου ήταν πολύ καλός. Πιστοποίησε και πάλι την ανοδική του πορεία.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ