Παίρνουν έξτρα εισιτήρια για τον τελικό Ομόνοια και Εθνικός

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 17.5.2022
Παίρνουν έξτρα εισιτήρια για τον τελικό Ομόνοια και Εθνικός

Έξτρα εισιτήρια θα έχουν στη διάθεσή τους για τον τελικό του κυπέλλου την 25η Μαΐου Ομόνοια και Εθνικός, καθώς προέκυψε εξέλιξη όσον αφορά το αίτημά τους για αύξηση του ποσοστού πληρότητας του σταδίου.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε την αύξηση να πάει από το 85% στο 95%.


Θυμίζουμε ότι ήταν κοινό αίτημα των δύο ομάδων να τους δοθεί η δυνατότητα να έχουν περισσότερο κόσμο στο στάδιο.


Από τους πράσινους ήδη έχουν εξαντλήσει όσα εισιτήρια είχαν στη διάθεσή τους και μετά από αυτή την εξέλιξη θα μπορούν να ικανοποιήσουν περαιτέρω τις ανάγκες των οπαδών τους.


Επιπλέον, αναμένεται η απόφαση του Εθνικού κατά πόσον θα δώσει τη νότια κερκίδα για τις ανάγκες της ομάδας της Λευκωσίας. Η προπώληση για τους φίλους του συγκροτήματος της Άχνας έχει ξεκινήσει από σήμερα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ