Το «αγαπημένο» 1-1 που… πληγώνει την Ανόρθωση

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 16.5.2022
Το «αγαπημένο» 1-1 που… πληγώνει την Ανόρθωση

Η Ανόρθωση για τέταρτη φορά στον θεσμό του πρωταθλήματος δεν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας τρεις νίκες και την ισοπαλία της Κυριακής στο ΓΣΠ. Κάλλιστα όμως μπορεί να χαρακτηριστεί και ως… ήττα το ισόπαλο 1-1 αφού μειώνει τις πιθανότητες για τη 2η θέση μιας και πλέον δεν εξαρτάται από αυτήν και θα πρέπει να γίνει συνδυασμός αποτελεσμάτων για να βρεθεί στα προκριματικά του Champions League.


Όχι μόνο, με αυτό το αποτέλεσμα παραμένει στην «πρίζα» όσον αφορά το ευρωπαϊκό εισιτήριο μιας και αν χάσει από τον Άρη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Κρατά όμως την κατάσταση, στα δικά της χέρια.


Το 1-1 είναι το «αγαπημένο» σκορ για την «Κυρία» μιας και το έφερε οκτώ φορές στη μέχρι τώρα πορεία. Και είναι το σκορ που την «πληγώνει». Από τις δέκα λοιπόν ισοπαλίες, οι οκτώ είναι με αυτό το σκορ ενώ οι άλλες δύο είναι με σκορ 2-2. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το 1-1 παρουσιάστηκε τρεις φορές και άλλες πέντε φορές εκτός έδρας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ