Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2022
Η ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα

Να κόψει τη φόρα του Απόλλωνα και να ξεφύγει από την 5η μη προνομιούχα θέση θα επιχειρήσει στις 19:00 ο Άρης, στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.


Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν τη νίκη ώστε να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία και να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όσον αφορά στις αλλαγές, ο τεχνικός των πρασίνων προχώρησε σε πέντε αλλαγές. Θέση στο αρχικό σχήμα πήραν οι Άλβες, Μόργκαν, Καζού, Ρονγκάλια και Κβάτσιουκ.

Η ενδεκάδα του Άρη: Άλβες, Μόργκαν, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Καζού, Μπόγκναρ, Ρονγκάλια, Σπόλιαριτς, Φράγκος, Κβάτσιουκ, Μπαμπίκα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ