Πέντε αλλαγές από τον Αυγουστή για το... Τσάμπιονς Λιγκ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.5.2022
Πέντε αλλαγές από τον Αυγουστή για το... Τσάμπιονς Λιγκ!

Επιχείρηση «δεύτερη θέση» για τον ΑΠΟΕΛ που στις 19:00 φιλοξενεί την Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και να κλειδώσουν την παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κύπριος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Μάγκλιτσα, Σάβιτς και Νατέλ. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, προχώρησε σε πέντε αλλαγές. Τις θέσεις των Μιχαήλ, Καρώ, Θεοδώρου, Νατέλ και Μάγκλιτσα, πήραν οι Σκουφέτ, Έσελινγκ, Εντονγκαλά, Ντε Βινσέντι και Οκριασβίλι.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Πέδρο, Σαμπάλα, Βινίσιους, Έσελινγκ, Σόουζα, Σαρφό, Σατσιάς, Εντονγκαλά, Ντε Βινσέντι, Οκριασβίλι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ