Υπάρχει... αέρας αισιοδοξίας

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.5.2022
Υπάρχει... αέρας αισιοδοξίας

Η περίπτωση του Σίλας μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις τάξεις της ΑΕΛ, καθώς αν δεν ολοκληρωθεί το deal με τον 45χρονο ή με άλλον προπονητή, τότε δεν μπορεί να προχωρήσει το κεφάλαιο του προγραμματισμού. Μπεμπέ και Σοφοκλέους αξιολογούν καθημερινά βιογραφικά τεχνικών που να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο αμφότεροι επιμένουν στην περίπτωση του Σίλας.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το στρατόπεδο της ΑΕΛ, η περίπτωση του 45χρονου δεν είναι τόσο απλή καθώς το… κασέ του θεωρείται υψηλό, σε σχέση βέβαια με αυτά που προσφέρει η διοίκηση των Λεμεσιανών. Η οικονομική διαφορά που προκύπτει μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι αγεφύρωτη, γεγονός που δίνει… αέρα αισιοδοξίας στις τάξεις της ΑΕΛ πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν τη θετική απάντηση του Σίλας, αλλά και την υπογραφή του.

Στα θετικά είναι πως υπάρχει αρκετός χρόνος, τόσο για τις διαπραγματεύσεις, όσο και για τον προγραμματισμό. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλει να ξεφύγει από τα οικονομικά πλαίσια και το πλάνο που καταρτίστηκε στο πρόσφατο παρελθόν, ωστόσο, από την άλλη, αντιλαμβάνονται πως ενδέχεται να χρειαστεί μια μικρή υπέρβαση για να φτάσει η ομάδα της Λεμεσού στην ελίτ του πρωταθλήματος.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ