«Συγκλονιστική στιγμή με Ηράκλη - Περιμένουμε τον Σταύρο για παρόμοιες στιγμές»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.5.2022
«Συγκλονιστική στιγμή με Ηράκλη - Περιμένουμε τον Σταύρο για παρόμοιες στιγμές»

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου μετά τη νίκη με 3-2 επί της ΑΕΛ, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο κοινωνικό πρόσωπο των πρασίνων και τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησαν με τον μικρό Ηράκλη, αλλά και τον μικρό Σταύρο που επίσης δίνει μεγάλη μάχη.


Αναλυτικά όσα είπε:


«Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που θέλαμε να κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια αυτής της φάσης. Πέραν από τις νίκες θέλουμε να αξιοποιήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε το βάθος του ρόστερ για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο οι ποδοσφαιριστές σε κατάσταση ετοιμότητας για το κύπελλο, τώρα με έμφαση στον τελικό. Αυτό το βλέπουμε και είναι ιδαίτερα σημαντικό και το γεγονός οτι έρχονται και οι νίκες προσθέτει σε αυτή την προσπάθεια».


Για τον Λανγκ που τιμήθηκε για τις 100 συμμετοχές: «Συμπλήρωσε 100 συμμετοχές πριν 2-3 παιχνίδια και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να τον τιμήσουμε. Είναι σίγουρα από τις πιο καλές μεταγραφές που έγιναν στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, έχει δεθεί με την Ομόνοια, η παρουσία του είναι συνήθως σταθερά σε καλά επίπεδα, είναι και εξαιρετικός επαγγελματίας άρα είναι ό,τι καλύτερο που τον έχουμε στο ρόστερ, είναι σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και διεθνής με μια πολύ καλή εθνική ομάδα».


Για το κοινωνικό πρόσωπο της Ομόνοιας: «Στον επαναληπτικό με την Ανόρθωση είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε τις συγκολονιστικές στιγμές με τον φίλο τον Ηράκλη, ο οποίος έδωσε τη μάχη του και την κέρδισε, επέστρεψε από τη Γερμανία, οι τελευταίες εξετάσεις του ήταν καθαρές οπότε βγαίνει νικητής από αυτή τη μεγάλη μάχη και ήταν ευκαιρία να τον φιλοξενήσουμε στο γήπεδο και μπροστά στον κόσμο ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές, δεν νομίζω να ξεχάσει κανείς από αυτούς που το έζησαν από κοντά το γκολ που σημείωσε ο μικρός και το γκολ που ακούστηκε από την κερκίδα, ήταν μια συγκλονιστική στιγμή. Ο μικρός ένιωσε ότι έβαλε ένα γκολ, το πιο σημαντικό της ζωής του.


Επίσης, έχουμε και τον φίλο τον Σταύρο, άλλο ένα μικρό παιδάκι του οποίου είμαστε δίπλα σε μια επίσης πολύ μεγάλη μάχη που κάνει εδώ και περίπου δύο χρόνια ίσως. Να πούμε στον φίλο Σταύρο ότι τον θαυμάζουμε για το σθένος και τη δύναμη που δείχνει και τον περιμένουμε πώς και πώς στην Κύπρο να τον φιλοξενήσουμε και να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές μαζί του».


«Το ποδόσφαιρο, η φύση του είναι τέτοια, απευθύνεται στις μάζες, ένα άθλημα που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι. Οπότε έχει αυτό το πλεονέκτημα και πρέπει να το εκμεταλλεύεσαι και για αυτούς τους σκοπούς, να βοηθά κόσμο που το χρειάζεται κι έχει τη δύναμη το ποδόσφαιρο να το κάνει αυτό. Να μην αναδεικνύουμε μόνο τα κακά του αλλά τα πολύ περισσότερα καλά που το ποδόσφαιρο μπορεί να δώσει στην κοινωνία».


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ