Λένον: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου. Ο Λοΐζου ήταν ασταμάτητος»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 4.5.2022
Λένον: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου. Ο Λοΐζου ήταν ασταμάτητος»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία και την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.


Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε λέξεις τον τρόπο που θέλω να επαινέσω την ομάδα. Έπαιξαν σαν λιοντάρια. Είναι αμφισβητούμενη η απόφαση (σ.σ. αποβολή Γιούστε). Αγωνιστήκαμε σαν λιοντάρια. Αμυνθήκαμε και επιτεθήκαμε και ανταμείφσαμε τον κόσμο και την διοίκηση. Δεν παίρνω κάτι σαν δεδομένο, αλλά νιώθω περήφανος που θα αγωνιστώ σε τελικό άλλης μιας χώρας. Ο κόσμος ήταν απίθανος. Φαίνεται πως υπάρχει ιδιαίτερη σύνδεση. Καταφέραμε να γυρίσουμε την εικόνα της τρέχουσας σεζόν. Για μένα δεν ήταν κόκκινη, ήταν δύσκολο που μείναμε με 10. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες διαφοροποιήσεις. Η Ανόρθωση είχε το δοκάρι, όμως είχαμε και εμείς φάσεις. Ο Λοΐζου ήταν ασταμάτητος, είναι εκπληκτικό πως είναι τόσο νέος και έχει αυτή την ποιότητα. Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα αστέρι. Πρέπει να τον αφήσουμε να ωριμάσει».

Για τον τελικό και τον Εθνικό: «Ανυπομονούμε για τον τελικό. Έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, να ετοιμαστούμε σε όλα τα επίπεδα. Είναι επίτευγμα για τον Εθνικό να είναι στον τελικό, έχει τον σεβασμό μας. Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε, ήταν να την κάνουμε επιθετική, δεν θέλαμε επιθετικό ρόλο. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν, έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου. Απολαμβάνω την προπόνηση μαζί τους. Βλέπω την βελτίωση τους. Έβγαλαν στο γήπεδο τις φυσικές τους δυνάμεις, καρδιά και τα στοιχεία που χρειαζόμαστε».

Για την Ευρώπη: «Είναι θετικό στοιχείο το γεγονός πως μπορούμε να βγούμε Ευρώπη. Είναι μεγάλο κίνητρο. Τώρα έχουμε καταφέρει να γυρίσουμε τη χρονιά. Διεκδικούμε τον τίτλο, δεν πετύχαμε κάτι ακόμη. Ο Εθνικός έδειξε πως αξίζει να είναι στον τελικό. Ευχαριστώ όσους με έφεραν στην ομάδα, τον πρόεδρο, τον Γρηγόρη, τον Σίμο… Εργάζομαι γι’ αυτούς αλλά και για όλους στην Ομόνοια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ