Είδαν παιχνίδι 4ης κατηγορίας στην Ισπανία οι οπαδοί της Άιντραχτ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.4.2022
Είδαν παιχνίδι 4ης κατηγορίας στην Ισπανία οι οπαδοί της Άιντραχτ

Όρεξη να δουν ποδόσφαιρο είχαν οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να δουν τον δεύτερο αγώνα της ομάδας τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για την φάση των «8» του Europa League.


Συγκεκριμένα περίπου 200 οπαδοί της ομάδας, θέλησαν το βράδυ της Τετάρτης (13/4) να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εουρόπα με την Ουέσκα Β’ για την 4η κατηγορία της Ισπανίας.

Μάλιστα έμαθαν και συνθήματα που φωνάζουν οι φίλοι της Εουρόπα, ενώ κάποια στιγμή βρέθηκαν και στο πέταλο των φίλων της γηπεδούχου ομάδας, που τελικά γνώρισε την ήττα με 3-0.

Θυμίζουμε ότι οι «αετοί», θα έχουν στο πλευρό τους 5.000 οπαδούς, ενώ έχουν ταξιδέψει ακόμα 25.000 φίλοι της ομάδας χωρίς ωστόσο να έχουν εισιτήριο, γεγονός που προκαλεί πονοκέφαλο στις Αρχές της Βαρκελώνης.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ