15μελής συνδυασμός και ένας ανεξάρτητος για το νέο συμβούλιο της Ομόνοιας

Έληξε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το συμβούλιο του σωματείου της Ομόνοιας, ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.

Υποψηφιότητα έβαλε ο 15μελής συνδυασμός του Μάριου Αργυρίδη, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει στον προεδρικό θώκο τον Λώρη Κυριάκου, ενώ υπάρχει και μία ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

Η ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων  για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο, ενόψει της επερχόμενης Τακτικής Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 07/10/20. Βάση του Άρθρου 62 του Καταστατικού, η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί στις 29/09/20 και ώρα 17:00.

Οι υποψήφιοι παρατίθενται πιο κάτω:

15μελης συνδυασμός Μάριου Αργυρίδη: Αργυρίδης Μάριος, Αργυρού Γιάννα, Βασιλείου Κώστας, Ευστρατίου Σωκράτης, Ζυμαράς Αντώνης, Ιωάννου Αιμίλιος, Κουντουρής Χριστόδουλος, Νικολαΐδης Παύλος, Παπαπέτρου Ματθαίος, Πογιατζής Κούλλης, Πουμπουρής Πόλυς, Φιλοθέου Νικόλας, Χατζηγαβριήλ Κούλλης, Χατζησέργη Κυριακή, Χρίστου Λάμπρος.

Ανεξάρτητος υποψήφιος: Χριστοδούλου Νικόλας».