Premier League: Μάχη τίτλου μέχρι τελικής... πτώσης

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.4.2022
Premier League: Μάχη τίτλου μέχρι τελικής... πτώσης

Έχοντας απομείνει επτά αγωνιστικές μέχρι το φινάλε, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι θα δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Premier League. Οι δύο ομάδες προσέφεραν γκολ και θέαμα, ωστόσο καμία ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών στο ντέρμπι της Κυριακής (2-2) και έτσι η ομάδα του Γκουαρντιόλα διατηρεί το προβάδισμα κόντρα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, με έναν βαθμό περισσότερο.


Με μια γρήγορη ματιά στο πρόγραμμα των δύο ομάδων, θα διαπιστώσει πως η Μάντσεστερ Σίτι έχει τον πρώτο λόγο για να φτάσει στη φετινή στέψη του τίτλου κι αυτό διότι θα αγωνιστεί με πέντε ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας.


Μάντσεστερ Σίτι: Γουλβς (εκτός), Μπράιτον (εντός), Γουότφορντ (εντός), Λιντς (εκτός), Νιουκάστλ (εντός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Άστον Βίλα (εντός).


Λίβερπουλ: Άστον Βίλα (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), Έβερτον (εντός), Νιουκάστλ (εκτός), Τότεναμ (εντός), Σαουθάμπτον (εκτός), Γουλβς (εντός).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ