Κλοπ: «Αν κάποιος δεν μπορεί να φωνάξει ή να τραγουδήσει, να δώσει σε άλλον το εισιτήριό του»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 1.4.2022
Κλοπ: «Αν κάποιος δεν μπορεί να φωνάξει ή να τραγουδήσει, να δώσει σε άλλον το εισιτήριό του»

Πριν από το μεγάλο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι που θα λάβει χώρα στις 10 Απριλίου στο Έτιχαντ, και ενδεχομένως να κρίνει τη φετινή πρωταθλήτρια στην Premier League, η Λίβερπουλ έχει ένα τελευταίο εμπόδιο να περάσει στο δρόμο προς την 10η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ήδη στις... επάλξεις.


Το γεγονός πως οι κόκκινοι παίζουν εντός έδρας μπροστά στο κοινό τους απέναντι σε μία θεωρητικά ασθενέστη ομάδα, την Γουότφορντ, δεν είναι αρκετό για να εφησυχάσει τον Γερμανό, που φρόντισε να μάλιστα να ξεκαθαρίσει σε όσους βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Άνφιλντ πως τους θέλει να φωνάζουν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.


"Η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από εμάς, αυτή τη φορά παίζουμε εμείς πριν από εκείνους, όμως αυτό που έχει σημασία είναι να προετοιμάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ματς με την Γουότφορντ. Κέρδισαν στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσαν και έχουν έναν πολύ έμπειρο προπονητή (σ.σ. Ρόι Χόντσον).


Θα πρέπει να τους αιφνδιάσουμε βγάζοντας ένταση στο παιχνίδι μας. Δεν θα είναι εύκολο Σαββατοκύριακο ούτε για μας ούτε για την Σίτι, αφού η Μπέρνλι είναι το τελευταίο μέρος που θέλει καποιος να πάει", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής (1/4) ο Κλοπ, για να προσθέσει με νόημα:


"Χρειαζόμαστε την καλύτερη ατμόσφαιρα που έχει γίνει ποτέ στο γήπεδό μας σε ματς που αρχίζει στις 12:30 (σ.σ. 14:30 ώρα Ελλάδας). Εάν δεν μπορείτε να φωνάξετε ή να τραγουδήσετε, δώστε το εισιτήριό σας σε κάποιον άλλο. Χρειαζόμαστε κάθε δυνατή φωνή το Σάββατο".


Επιπλέον, ο Κλοπ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά από τον τραυματισμό του και να δηλώσει παρών κόντρα στην Μπενφίκα στο Champions League, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη διαφορετική ψυχολογική κατάσταση των Μανέ και Σαλάχ, με τον πρώτο να πηγαίνει στο Μουντιάλ του Κατάρ και τον δεύτερο να μένει εκτός, είπε:


"Είμαι πραγματικά χαρούμενος για τον Σαντιό και πολύ απογοητευμένος για τον Μο. Τα λέιζερ με τα οποία τον σημάδευαν δεν ήταν ωραία. Είμαι όμως χαρούμενος για τον Σαντιό. Είναι συμπαίκτες που παίζουν ο ένας απέναντι στον άλλο, αλλά είναι αμφότεροι επαγγελματίες και ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.


Ο Μο θέλει να επιστρέψει στις νίκες, η επιθυμία του για τίτλους θα είναι τώρα μεγαλύτερη από ποτέ. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και ξέρει πως η Σενεγάλη είναι πολύ δυνατή αυτή τη στιγμή".

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ