O Kαραπατάκης είχε πει του Καταλά να αλλάξει τροπάριο στις δηλώσεις

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 28.3.2022
O Kαραπατάκης είχε πει του Καταλά να αλλάξει τροπάριο στις δηλώσεις

Δεν αποτελεί μια από τις αιτίες του «διαζύγιου», προκαλεί όμως ενδιαφέρον η αποκάλυψη του Νταβίντ Καταλά για τις... συστάσεις που του είχε κάνει ο Άνδρος Καραπατάκης.


Στη συνέντευξή του στο aekskala.net, ο Ισπανός πρώην προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε ότι ο πρόεδρος της ομάδας τού είχε πει να σταματήσει να λέει στις δηλώσεις του ότι στόχος είναι να βλέπουν «παιχνίδι με παιχνίδι» και να μιλά για κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Καταλά.


Όπως είπε ο κόουτς, δεν θεωρεί πως με το να εστιάζει στο επόμενο παιχνίδι, δεν δείχνει πως έχει τη θέληση για τον τίτλο.


Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν το γεγονός πως ο Καραπατάκης μίλησε ξεκάθαρα για πρωτάθλημα -εν αντιθέσει με προηγούμενα χρόνια- του έβαλε πίεση κι αν αισθάνθηκε πω του έστελνε μήνυμα, απάντησε:


«Μου το είχε πει σε προσωπικό επίπεδο ότι το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι το πρωτάθλημα και να μην λέω πια ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πιστεύω το να λέω ότι πάμε παιχνίδι με παιχνίδι δεν σημαίνει ότι δεν έχω το κίνητρο και τη θέληση να κερδίσω το πρωτάθλημα. Απλά στέλνω το μήνυμα ότι είμαι συγκεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι 100%. Γιατί πρέπει να σκέφτομαι τι θα γίνει σε ένα μήνα; Δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα. Ήμουν ο πρώτος όπως και οι παίκτες μου που ήθελαν να είναι πρωταθλητές».


Όταν του επισημάνθηκε ότι «ο πρόεδρος ίσως πιστεύει ότι αν δεν το λέει ο προπονητής ότι η ομάδα πάει για το πρωτάθλημα, τότε οι παίκτες δεν μπορούν να νοιώσουν την πίεση ότι η ομάδα θέλει πρωτάθλημα», ο Καταλά ανέφερε:


«Όχι, δεν είναι αλήθεια. Έχω ξεκάθαρο το μήνυμα που είχαν λάβει οι παίκτες και γνωρίζαμε ότι ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Στα σίγουρα, από την αρχή. Αλλά χρειαζόμουν και ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Να μην με ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Είναι λάθος να πιστεύεις ότι δεν είμαι νικητής ή δεν έχω φιλοδοξίες για τον τίτλο. Είναι λάθος. Θες να το πεις για τον κόσμο, ok, μπορείς να το κάνεις. Αλλά μέσα στην ομάδα πιστεύω πρέπει να πας σωστά, να είσαι επικεντρωμένος στο επόμενο παιχνίδι και μετά στο μεθεπόμενο. Αυτό είναι το μοναδικό που μπορείς να κάνεις. Που θα πας αν σκέφτεσαι συνεχώς την πρώτη θέση; Και αν δεν τα καταφέρεις τι; Θα είναι καταστροφή όλα. Είμαστε δυο βαθμούς από το Τσάμπιονς Λιγκ. Αν έλεγες σε κάποιον στην αρχή της σεζόν ότι θα ήμασταν σε αυτή τη θέση αυτή την περίοδο, θα το υπέγραφε. Και αυτή την ερώτηση την έκανα και στον Άντρο και μου είπε… φυσικά. Όμως, οι προσδοκίες που δημιουργήσαμε στο ξεκίνημα…».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ