Με ερωτηματικά η ενδεκάδα του Εθνικού

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 26.2.2022
Με ερωτηματικά η ενδεκάδα του Εθνικού

Ενόψει του αυριανού (19:00) αγώνα του Εθνικού με τον Ολυμπιακό υπάρχει επιθετικό ερώτημα για τον Νταβίντ Μπαντία. Ο Ζάκπα διεκδικεί μετά από αρκετό καιρό θέση στην ενδεκάδα. Ο Ιβοριανός επιθετικός που φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα του Εθνικού, έκανε πολύ καλό παιχνίδι με την Πάφο όταν μπήκε ως αλλαγή.


Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση και έτσι μετά από καιρό θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στον σημαντικό αγώνα της Κυριακής. Εάν ο Μπαντία αποφασίσει να βάλει βασικό τον Ζάκπα τότε θα προκύψει ερωτηματικό ανάμεσα σε Μ. Ηλία και Βοϊτσκόφσκι για το ποιος θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Ο Ντούρις θα είναι και πάλι βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Μάζουρεκ που εξέτισε την ποινή του. Έτοιμοι να προσφέρουν είναι οι Ταρασόφς, Κ. Ηλία, Κουμής, Ιωάννου και Κυπριανού. Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα και υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για νίκη και διπλό μέσα στο ΓΣΠ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ