Δεν μένουν ασυγκίνητοι στον Απόλλωνα για τον Σέχου

ΠΟΛΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δημοσιεύθηκε 27.3.2022
Δεν μένουν ασυγκίνητοι στον Απόλλωνα για τον Σέχου

Στα δέκα περίπου χρόνια που είναι στο πηδάλιο της ποδοσφαιρικής εταιρίας του Απόλλωνα ο Νίκος Κίρζης, μπορεί να λεχθεί ότι εφαρμόζεται η πολιτική που λέει ότι «ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ». Άλλωστε μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια κάθε χρόνια, θα πρέπει από τη μια να «κλειδώνει» σημαντικούς παίκτες (επεκτείνοντας πρόωρα τα συμβόλαια τους) και ταυτόχρονα να παρακολουθεί το… παζάρι και να «καπαρώνει» παίκτες που θέλουν ή βρίσκονται κοντά στην έξοδο άλλων μεγάλων ομάδων της νήσου.


Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί στην… πιάτσα, ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι του Απόλλωνα, δεν μένουν ασυγκίνητοι για την περίπτωση του Νιγηριανού Αμπντουλαχί Σέχου (μένει ελεύθερος σε δυο μήνες από την Ομόνοια). Ενημερωμένη πηγή δήλωσε στο «Γήπεδο» ότι προς το παρών δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αφρικανό δεξί μπακ της Ομόνοιας.
Η ίδια πηγή μας έλεγε, ότι εκείνο που απασχολεί τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη και τους στενούς του συνεργάτες, είναι να έχει ευτυχές τέλος η δύσκολη «επιχείρηση» της ομάδας να κόψει πρώτη το νήμα σε ενάμισι μήνα.

Σε περίπτωση που οι κυανόλευκοι είναι οι νέοι πρωταθλητές, ενδεχομένως να είναι διαφορετική η οικονομική πολιτική που θα ακολουθηθεί το κεφάλαιο ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Εννοούμε ότι ίσως διαθέσουν μεγαλύτερο κονδύλι, ξέροντας ότι δεν θα είναι «κακοτράχαλος» ο δρόμος, για εξασφάλιση συμμετοχής στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας και οι συνεργάτες του, αυτά τα ζητήματα αποφεύγουν να τα συζητούν εκτεταμένα, υιοθετώντας την ρήση ότι «δεν πρέπει να κουνάμε τα πόδια μας, πριν καβαλικέψουμε». Προνομιούχος είναι και η δεύτερη θέση, αφού οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, όμως στο σημείο που βρίσκονται οι κυανόλευκοι, φυσιολογικό είναι να σκέφτονται μόνο την άνοδο στο «Έβερεστ» του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά από 16 χρόνια. Στα της προετοιμασίας ενόψει Άρη, αρχίζει από αύριο. Στα μέσα της εβδομάδας θα επανέλθουν οι διεθνείς και ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, ελπίζει ότι θα είναι όλοι απόλυτα υγιείς.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ