Χωρίς Μανωλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.2.2022
Χωρίς Μανωλά ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο

Δεν παίζει με Βόλο ο Μανωλάς. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (20/2, 17:15) και στην αποστολή την οποία ανακοίνωσε ο Πέδρο Μαρτίνς δεν βρίσκεται το όνομα του 30χρονου στόπερ.


Υπενθυμίζεται ότι ο Μανωλάς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά προερχόμενος από αγωνιστική απραξία στη Νάπολι και προφανώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε να του δώσει ανάσες, ενώ, άλλωστε, στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ και Αταλάντα δεν έδειξε σε καλή κατάσταση. Εκτός είναι και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος «τρέχει» να προλάβει τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Αταλάντα, αλλά και ο Λόπες, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή στο Μπέργκαμο.

Στην αποστολή δεν είναι ούτε οι Κουντέ, Ανδρούτσος, Κανέ, Σουρλής. Μέσα Φαντιγκά και Κίτσος.

Η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ