«Είσαι ποδοσφαιριστής... δεν πληρώνεσαι για συγκεκριμένα ματς»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 19.3.2022
«Είσαι ποδοσφαιριστής... δεν πληρώνεσαι για συγκεκριμένα ματς»

Η ΑΕΛ θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτό θέλησε να τονίσει ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Παντελίδης, μετά την ισοπαλία με την Ομόνοια.


Για το παιχνίδι: «Η διαδικασία των πλέι οφ για κάποιους μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, αλλά εγώ είπα στα παιδιά πως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε, να περάσουμε τη φιλοσοφία της ομάδας που αρνείται να χάσει, που θέλει να πετύχει την νίκη. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μείναμε πίσω στο σκορ, παρότι δεν ξεκινήσαμε άσχημα. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, αλλά με ένα λάθος μείναμε πίσω στο σκορ. Από εκείνο το σημείο και μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου, χάσαμε την ηρεμία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε. Είναι το πρώτο ματς που φέραμε τόσο καλά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ιδιαίτερα από τα πλάγια.


Θέλω να σταθώ στην νοοτροπία των παιδιών να θέλουν γυρίσουν το ματς. Είναι το πρώτο ματς που βρισκόμαστε πίσω στο σκορ και δεν χάνουμε, χωρίς να λέμε πως είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε μία ομάδα που θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Όσο αφορά τη δική μου ομάδα, έχουμε κερδισμένους και χαμένους στο συγκεκριμένο ματς. Κάποια παιδιά που δεν έχουνε πολλά λεπτά συμμετοχής δεν με ευχαρίστησαν με αυτό που είδα. Πρέπει λίγο να βελτιώσουν και την προσπάθεια που κάνουν και την παρουσία τους, όταν τους ζητάμε να βοηθήσουνε. Και κερδισμένους φυσικά και μιλάω για τον Φραντζή, γιατί είναι ένα παιδί που αν συνεχίσει να έχει χαμηλούς τόνους και συνεχίζει να δουλεύει, το μέλλον του ανήκει. Αυτό είναι το πιο θετικό στοιχείο σήμερα».


Αν τα παιχνίδια του β΄ γκρουπ είναι κριτήριο και για τη νέα χρονιά: «Η νοοτροπία μου είναι τέτοια, που λέει, “είσαι ποδοσφαιριστής και πληρώνεσαι γι’ αυτό, δεν πληρώνεσαι για συγκεκριμένα ματς”. Πρέπει σε όλα τα ματς, αυτό που κάνεις από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο, είναι πως πρέπει να σέβεσαι την ομάδα που σε πληρώνει, την φανέλα που φοράς. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό είναι πως να κερδίσεις το ματς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ