Μουρμούμα ναι, φυγή Καταλά όχι

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.2.2022
Μουρμούμα ναι, φυγή Καταλά όχι

Για έκτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ αγνοεί τη νίκη. Μετά από πέντε ισοπαλίες, δέχθηκε χθες ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Αν προσθέσουμε και τον αγώνα κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ (ισοπαλία) το σερί άνευ επιτυχίας επεκτείνετε στα εφτά παιχνίδια.


Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μουρμούρα, με μερίδα κόσμου να κρίνει σε μεγάλο μέρος τον προπονητή Νταβίντ Καταλά. Πάντως, από πλευράς των κιτρινοπρασίνων τονίζουν ότι δεν υπάρχει θέμα αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας.


«Πάντα υπάρχει μουρμούρα, όμως το ξεκαθαρίζω πως δεν τίθεται θέμα προπονητή. Αυτό που χρειάζεται από μέρους μας είναι να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για να προσφέρουμε και πάλι χαρά στους οπαδούς μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ